Orionin keräilykampanja

Syksyn Orionin keräilykampanja on täällä jälleen!

KAMPANJAN SÄÄNNÖT:

 • Keräilykampanja on käynnissä 26.9.2022 — 31.12.2022.
 • Osta apteekista kuusi kampanjatuotetta. Saat leiman keräilykorttiin tai koodin mobiilikeräilyä varten kaikista normaalihinnaltaan vähintään 9 euron hintaisista Orionin itsehoitotuotteista.
 • Kampanjaan eivät kuulu lääkkeet, sv-korvattavat perusvoiteet ja eläintuotteet.
 • Kun keräilykortti on täynnä, voit valita haluamasi tuotelahjan.
 • Lahjan voi lunastaa apteekista 31.12.2022 asti. Jos lunastat lahjan postitse, palauta keräilykortti viimeistään 16.1.2023.
 • Emme vastaa puutteellisesti täytetyistä keräilykorteista tai mahdollisista postituksen aikana tapahtuneista katoamisista.
 • Jos tilaat tuotelahjan toiseen osoitteeseen esimerkiksi lahjaksi, ilmoita asiasta saajalle etukäteen.
 • Valittua tuotelahjaa ei voi vaihtaa jälkikäteen.
 • Emme lähetä uudelleen postista noutamatta jääneitä tuotelahjoja.
 • Tuotelahjoja rajoitettu erä. Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 • Enintään 3 tuotelahjaa/talous.
 • Toimitukset vain Suomeen

TUOTELAHJAT

1. Fiskarsin paistinpannu (Ø 22 cm)

Päivittäiseen ruoanvalmistukseen kunnon Fiskars-paistinpannu ruostumatonta terästä tarttumattomalla 2-kerros- pinnoitteella. Sopii kaikille liesityypeille. Helppo puhdistaa. Konepesun kestävä. Valmistettu Suomessa. 

Paistinpannu toimitetaan kahva irrotettuna. 

2. Arabian Muumimuki (0,3 l, Muumimamma marmeladi)


Arabia Muumeilla tuot hymyn arkisiin kattauksiin. Rakastetut Arabia Muumimukit ovat myös keräilijöiden aarteita ja erinomaisia lahjatuotteita. Konepesunkestävä. 

Kuvitukset Muumi-tuotteisiin on Tove Janssonin alkuperäisten kuvitusten ja piirrosten pohjalta muokannut kuvittaja ja graafinen suunnittelija Tove Slotte. 

Muumilaakson hahmoilla on oma filosofiansa, josta voi ammentaa asennetta elämään. Muumimamma on Muumilaakson tukipilari ja Muumitalon sydän – lempeä ja kekseliäs äitihahmo, joka ei anna pikkuasioiden häiritä itseään. Muumimamma osaa toimia oikein kaikissa tilanteissa ja häneltä saa aina neuvoja sekä lohtua. Muumimamma huolehtii paitsi perheestään myös kaikista, jotka saapuvat Muumitaloon vierailulle – lyhyeksi tai pitkäksi aikaa. Muumimamma osaa myös nauttia elä- mästä ja ottaa itselleen aikaa vaikkapa kahvia nauttien. Hänellä on kotiapulainen Miisa, koska naapurinsa, rouva Vilijonkka on sitä mieltä, että Muumiperhe tarvitsee sellaisen sotkuiseen taloonsa. 

3. Iittalan Kastehelmi-kulhot, 2 kpl (23 cl, kirkas)


Tarjoile aamupalaa, naposteltavia tai makeisia herkän kauniista Kastehelmi-kulhosta, joka kestää käyttöä ja katsetta. Oivan Toikan suunnittelema Kastehelmi-astioiden pintarakenne tuo kauniisti esiin lasin pinnasta taittuvat valonsäteet. Erinomainen lahjaidea. Konepesunkestävä. Valmistettu Suomessa. 

4. Orionin tuotepaketti 

Tuotteet: Multivita Plus 30 tabl, Nasolin A-vitamin nenäsuihke 10 ml, BevitaEye silmätipat 10 ml pullo, DeviSol 20 mikrog 100 tabl. 

5. Sanoman lehtitilaus 3 kk tai HS Digi 3 kk 

Valittavana yksi seuraavista lehdistä: Gloria, Glorian koti, Glorian ruoka & viini, Tiede, Hyvä terveys, Sport, Aku Ankka tai HS Digi. Tilaus on määräaikainen ja päättyy automaattisesti 3 kk jälkeen. 

6. Lahjoitus Itämeren pelastamiseksi 

Orion lahjoittaa 10 € puolestasi John Nurmisen Säätiölle. Tuotelahjojen arvo on n. 10–30 euroa.